Sekačka!

Sojový granulát uvaříme v zeleninovém vývaru a smícháme s:
3 lžícemi dijonský hořčice
2 lžícemi hrašky
1 velkou bílou cibulí (na oleji do sklovata s kůrčičkou uzeného tofu)

Kostičky uzeného tofu

Kostičky kůrčičky uzeného tofu

1 domácí houskou na kostičky nebo odpovídajícím kusem chleba na kostičky či strouhankou
2 lžícemi mléka (měla jsem mandlový, tak tam je mandlový)
3 lžičkami tymiánu
2 lžícemi majoránky
5 stroužky česneku
solí (více než obvykle)
pepř (klasicky hooodně)

Ze směsi vysocháme bochánek, který potřeme směsí z oleje, dijonské hořčice a piva. Pečeme na 185 °C cca hodinu. Občas podlejeme pivem, nebo přemázneme tou směsí na kůrčičku <3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.