Velikonoční wrapy s řeřichou

Vajíčkovou pomazánku miluju už od dětství, kdy jsem si ji sama vyrobila podle kuchařky z edice Čtyřlístku. Možná to dokonce bylo „Vaříme s Fifinkou“

Každopádně ta chuť, to je něco! A protože se blíží Velikonoce a taky teď frajeřim s čerstvě objevenou černou solí, tak tady je recept:

Uděláme si základní dip: natural tofu (dala jsem dva balíčky), lžíci olivového oleje, lžičku Dijonské hořčice, černou sůl, pepř a ředím mandlovým mlíkem nebo sojovou smetanou do požadované pomazánkové konzistence.

Do vzniklého krému zamíchám uzené tofu na kostičky a stříhanou řeřichu.

Nejlíp chutná v tortile a protože je to slaný a hutný, tak se k tomu hodí nějakej lehkej salátek (rajčata, rukola, balsamico…)

Krásnou slunečnou sobotu

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář