VegBurgers

Dnes jsme si doma udělali VegDonald’s Workshop


VegAfel
Pečená placka z cizrny, mrkve, řepy, cibule, česneku a koření, na lístkách bazalky s plátkem rajčete, cibulí a balsamico tofunézou, v chlebové bulce.

VegPlanty
Pečený lilek marinovaný v medovo-hořčičné marinádě, podávaný na polníčku s plátky jablka a chia semínky. To vše s medovo-hořčičným dresingem ve světlé bulce.

Shroom Veg
Houba (žapion, portobelo..) plněná mandlovým tofu, mandlemi, sezamem, kapkou olivového oleje, kapkou sojové omáčky, kmínem a zeleninou (mrkev, rajče…), podáváná na listech mladého špenátu a koprovou tofunézou. Nejlíp chutná v chlebové bulce.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář