Tofu-petrželové knedlíčky do polívky

Nevím, jestli jste si všimli, že jsem ujetá na knedlíky. Kdo neviděl, mrkněte na Facebooku do alba Česká klasika

Naštěstí pro mě zimou knedlíková sezóna nekončí!

Tofu-petrželové knedlíčky do polívky

Knedlíčky jsou ze směsi Hrašky na obalování, vody, tofu natural (kdo chce hladší těsto tak mixuje, já jen rozdrobila), soli, pepře, čerstvé petržele a kukuřičné strouhanky.

Knedlíčky vložíme do vody těsně před bodem varu a vaříme 5 minut.

Bylinky či dochucení lze změnit dle přání.
Hodí se třeba i do rajské…

1507479_1428841797374851_8636904642854991523_o

Dobrou chuť!

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář