Vulkanický koňak

Oujé! Tak Vánoce jsou zachráněný!

200 ml rumu – pozor, zkusila jsem havanu, aby to bylo jakože ještě víc boží a nemaká, MUSÍ to bejt tuzemák

400 ml vanilkového pudinku (koupila jsem hotový Provamel v Tescu)

vanilka – lžička

cukr – dala jsem 6 lžic třtinového (divili byste se, ale ten pudink k oslazení prostě nestačí)

vulkanická černá sůl (nejlepší mají v rozmarýně na smíchově) – dala jsem jen jednu lžičku a stačí, ale možná by to sneslo ještě jednu. Je třeba to nechat rozpustit a dochucovat postupně…

Jo a samozřejmě je to napěněný tyčákem a uleželý v lednici.

Krásný večer

10750465_1509631359295894_7952655210970271783_o

 

4 replies
  1. Ofélie
    Ofélie says:

    jak dlouho se to má nechat uležet? k surovinám se dostanu až zítra (neděle) a chtěla jsem ho přinést v pondělí na sešlost 😀 to nestačí, viďte?

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář