Květinová kuchařka & RAW rolky

Už máte svoji Květinovou kuchařku od Nakladatelství Smart Press? Jsou tam super nápady a tipy. Je logicky řazená podle ročních období a mě kromě rolek z medvědího česneku zaujaly ještě krokety z topinamburů a kopřiv nebo pampeliškový sorbet.

Věděli jste, že Popenec obecný se dá použít místo Tymiánu nebo Bazalky? A ještě navíc má krásné fialové kvítečky, které udělají radost každému. Do listů medvědího česneku jsem zabalila „sýr“ z kešu, mandlí, vlašáků a vlákniny, kořeněný dle chuti (já dala žampík s popencem)

P. S.: Byla jsem se mrknout v botanické zahradě v Troji, no veganům by měl být snad vstup zakázán, protože jsem jim to tam chtěla celý sníst <3 kdo neví kam na výlet, tak upalujte, mají tam i lehátka na opalování

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář