Ředkvičkový tatarák

Zeleninové tataráčky mám ráda, protože se tak dá zbavit klasických zbytků, v podobě dvou hub nebo kousíčku uzenýho tofu, které se nějakým záhadným způsobem vždy vytvoří v mojí lednici

Na tenhle jsem použila na kostičky nakrájené 4 žampiony (na pár minut v lednici naložené v citronové šťávě, soli a pepři), 2 ředkvičky, kousíček uzeného tofu, 1 jarní cibulku, 2 lžíce kaparů, lžičku olivového oleje, lžičku Dijonské hořčice a hrst bylinek.

Taky mi dost chutná ten v Restaurace Maitrea (uzené tofu s cibulkou, koprem, rukolou a hořčicí).

Máte nějakej svůj oblíbenej?
Přidejte recept na planty.cz!


Krásný sobotní večer
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář