Levandulová zmrzlina

Je to už pár let, co se na trhu objevily samo-rozmrazovací lednice. V reklamní agentuře jsem na ně vymyslela kampaň. Vzala jsem věci, které k rozmrazování potřebujete – fén, kladivo… a napsala na ně „Nyní jen na vlasy/hřebíky“. Protože jsem si bláhově myslela, že třeba kladivo jinak v kuchyni nepotřebujete. Logicky.

11174409_1606168019642227_6021670472756933843_o

No, od zkušenosti, kdy si nástavec tyčového mixéru vylámal své zuby na ořeších, do kterých jsem pak přes sáček a utěrku bušila kladivem, abych měla posypku, jsem se dostala až k mladým kokosovým ořechům, jejichž otevření jsem v prodejně s díky odmítla a dneska půl dne uklízím ty na všechny strany rozstřílené zbytky kokosů Takže odvolávám, co jsem odvolala a říkám: Kladivo do kuchyně bezpochyby patří!

Nebo na to máte snad jinej fígl?

Udělala jsem si zmrzku z dužiny 2 mladých kokosů, jednoho banánu a květů levandule – čerstvé z trhu. Je to hodně jemná chuť – stačilo dosladit borůvkovým sirupem a můžu ji jíst na kila :)))

potřebujeme:
dužinu mladého kokosu
banán
levanduli

>>> rozmixujeme a dáme zmrazit <<<

servírujeme s:
borůvkovým sirupem a mátou

11698761_1607217846203911_8176684051456159129_o

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář